Epona Graphics & Design

Deze homepage laat de transitie zien van Epona Medical Device Consultancy naar Epona Graphics & Design. Officiele launch date: 1 januari 2022

Van Medical Device Consultancy naar Graphics & Design

Na bijna 50 jaar werkzaam geweest te zijn in de marketing en sales van medical devices is het tijd om me uitsluitend nog toe te leggen op het grafische en webdesign gedeelte van mijn vak.  Ik maak nu nog websites voor jonge en startende bedrijven die gebruik willen maken van mijn ervaring en expertise. Maar ook voor niet-medische bedrijven, stichtingen,  verenigingen en ZZP-ers heb ik een luisterend oor en wie weet een goed advies.

Ron G Woering

cropped-O-Only-512-x-512-.png

webdesing: responsive?

Met responsieve websites bedoelen we eenvoudigweg websites waarvan de presentatie of het gedrag op verschillende apparaten en schermbreedtes wordt aangepast. Aangezien meer dan 50% van de inhoud van alle websites word geraadpleegd met mobiele apparaten (tablets, iPads en smartphones) is het zaak de homepage zo te ontwerpen dat het niet alleen op de PC er goed uitziet en funktioneert, maar ook op de mobiele apparaten.  

over wordpress

WordPress is vrije weblog-software, die onder de voorwaarden van de GNU General Public License (GPL) wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een grotere groep ontwikkelaars ondersteund. WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem.   WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is. WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) voor onder andere ook zeer grote namen als BBC America, Sony Music, MTV news, Walt Disney en vele andere. Hier vindt u de 40 bekendste WordPress homepages 

elementor

Was WordPress al een hele verbetering als “Content Management System” voor het bijhouden van homepagina’s, Elementor doet er nog een grote schep bovenop.  Elementor is een gratis plugin waarmee je je hele website met een drag & drop-editor in elkaar kunt zetten. Het mooie is dat Elementor los van het theme werkt, waardoor de plugin met vrijwel ieder theme goed samenwerkt. Zonder code te hoeven schrijven kun je bijna alles aanpassen en zelfs bepalen hoe het er op bepaalde apparaten uit moet zien.

WordPress

Elementor

WooCommerce