You are currently viewing 24 pagina brochure

24 pagina brochure

Track & Trace voor chirurgisch instrumentarium, het lijkt bijna science fiction maar het bestaat echt. Radio-frequency identification (identificatie met radiogolven, RFID) is een technologie om van een afstand informatie op te slaan in en af te lezen van zogenaamde RFID-tags die op of in objecten of levende wezens zitten, We kennen dat allemaal al van de gechipte honden, katten en paarden en natuurlijk van de betaalpas met RFID chip.   

Door elk chirurgisch instrument dat in een ziekenhuis gebruikt wordt te voorzien van zo’n RFID chip kan met bijhouden hoe vaak elk instrument gebruikt wordt, hoe vaak het gesteriliseerd wordt en waar het zich bevindt. Ook kan de samenstelling van de instrumentensets voor  specifiele ingrepen gecontroleerd worden. Tenslotte kunnen ook de voorraad en de reparaties en onderhoud geregistreerd worden. 

GPS in de OK

In een 24 pagina dikke A5 brochure worden de principes en de toepassing van RFID chip op chirurgisch instrumentarium uiteengezet, evenals het te volgen traject van de implementatie

Laat zien dat het geen experimenteel idee of een science fiction verhaal is, maar inmiddels een uitgerijpt systeem. 

Toegepaste applicaties:

  • Adobe Photoshop
  • Adobe Fireworks
  • Adobe InDesign
  • Adobe Illustrator

Leave a Reply